Vaste telefonie

Hoewel we u prima kunnen helpen bij storingen aan de traditionele analoge lijnen, maken we tegenwoordig het liefst gebruik van VoIP (Voice over Internet Protocol) -technologie. Kort gezegd: bellen via internet.
Voor zakelijk gebruik verwijzen we u naar onze pagina VoIP telefonie en telefooncentrales (Zakelijk). Voor thuis of als u een klein kantoor aan huis runt, hebben we een interessante aanbieding. Zo kunnen wij voor u VoIP-Lite installeren. VoIP-Lite is een eenvoudige telefoniedienst voor thuisgebruik of voor een klein kantoor.

Internet Diensten Texel

Bernhardlaan 170D
Den Burg
+31 (0)222 760006
info@idtexel.nl

Zoeken

Artikelen
Categories

Contact IDT

Vul onderstaande formulier in en wij nemen contact met je op

Vul je naam in.
Vul je e-mail in.
Vul een onderwerp in.
Invalid Input
Waarde komt niet overeen.

Internet Diensten Texel

Bernhardlaan 170D, Den Burg

+31 (0)222 760006

info@idtexel.nl

© Copyright 2018 - IDT - Internet Diensten Texel

Nieuws

ISDN stopt per 1 september 2019

De dienstverlening van het ISDN netwerk stopt met ingang van 1 september 2019. Dit geldt voor alle ISDN1/2 aansluitingen en PSTN meervoudig. Het netwerk stopt bij KPN en andere aanbieders. Wij helpen u graag en bieden u de toekomstvaste oplossingen die voor uw situatie het meest geschikt zijn.

Partner

Wij werken samen met de De Nederlandse Provider omdat wij vinden dat telecom en IT zoveel makkelijker kan.
Van ondernemers horen wij dat zij overspoeld worden met technische informatie en belangrijke afwegingen daarin. Wij vallen je niet lastig met techniek, maar snappen wat jij nodig hebt als ondernemer.