Systeembeheer & Security

U richt zich het liefst op uw zaak, het systeembeheer laat u over aan een professional. ICT-beheer is immers een specialisme, en daar is Internet Diensten Texel prima in thuis. U hoeft zich geen zorgen te maken over de automatisering in uw bedrijf, wij houden ons samen al meer dan 15 jaar bezig met de computersystemen van onze klanten.

Belangrijke onderdelen in uw netwerk worden 24 uur per dag gemonitord. Van storingen krijgen wij automatisch een melding, soms nog voordat u er zelf iets van merkt. Hierdoor kunnen we bij calamiteiten snel actie ondernemen. Algemene onderhoudstaken worden volgens schema uitgevoerd, zodat de kwaliteit van uw systeem gewaarborgd blijft.

Internet Diensten Texel denkt graag met uw bedrijfsprocessen mee. Zo kunnen wij met onze kennis van nieuwe producten en technieken helpen om uw bedrijfsprocessen te verbeteren en effici├źnter te maken.

Wij hanteren prijzen die afgestemd zijn op uw bedrijf en de bijbehorende wensen. Het is altijd een kwestie van maatwerk. Door vaste maandbedragen weet u waar u aan toe bent, en blijft u binnen budget.

IDT kan alles op het gebied van systeembeheer voor u regelen. Denk hierbij aan de aanleg van ICT-infrastructuur, VoIP telefonie-aansluiting, migratietrajecten, verhuizingen en het verzorgen van thuiswerk-flexplekken met bijbehorende telefoniekoppeling met het bedrijf.

Wilt u weten wat voor u de mogelijkheden zijn? Neem vrijblijvend contact op met IDT via 0222-760006, of stuur een e-mail.

Internet Diensten Texel

Bernhardlaan 170D
Den Burg
+31 (0)222 760006
info@idtexel.nl

Zoeken

Artikelen
Categories

Contact IDT

Vul onderstaande formulier in en wij nemen contact met je op

Vul je naam in.
Vul je e-mail in.
Vul een onderwerp in.
Invalid Input
Waarde komt niet overeen.

Internet Diensten Texel

Bernhardlaan 170D, Den Burg

+31 (0)222 760006

info@idtexel.nl

┬ę Copyright 2018 - IDT - Internet Diensten Texel