Mobiele telefonie

Internet Diensten Texel is zelf mobiele telefonie provider. Wij leveren alle mobiele diensten met dezelfde snelheid en dekking als het KPN-netwerk. Dit is het beste netwerk van Nederland. U mag rekenen op een goede gsm-dekking en (bijna) overal 4G dekking voor supersnel mobiel internet.

U kunt ervoor kiezen uw mobiele telefoon deel uit te laten maken van uw vaste telefoonaansluiting of telefooncentrale. Zo bent u beter bereikbaar en het geeft ook een stukje extra gemak. Bovendien geldt ook hier dat de prijs op deze manier gunstiger uitpakt dan dat u alle diensten apart afneemt.

Internet Diensten Texel

Bernhardlaan 170D
Den Burg
+31 (0)222 760006
info@idtexel.nl

Zoeken

Artikelen
Categories

Contact IDT

Vul onderstaande formulier in en wij nemen contact met je op

Vul je naam in.
Vul je e-mail in.
Vul een onderwerp in.
Invalid Input
Waarde komt niet overeen.

Internet Diensten Texel

Bernhardlaan 170D, Den Burg

+31 (0)222 760006

info@idtexel.nl

© Copyright 2018 - IDT - Internet Diensten Texel

Nieuws

ISDN stopt per 1 september 2019

De dienstverlening van het ISDN netwerk stopt met ingang van 1 september 2019. Dit geldt voor alle ISDN1/2 aansluitingen en PSTN meervoudig. Het netwerk stopt bij KPN en andere aanbieders. Wij helpen u graag en bieden u de toekomstvaste oplossingen die voor uw situatie het meest geschikt zijn.

Partner

Wij werken samen met de De Nederlandse Provider omdat wij vinden dat telecom en IT zoveel makkelijker kan.
Van ondernemers horen wij dat zij overspoeld worden met technische informatie en belangrijke afwegingen daarin. Wij vallen je niet lastig met techniek, maar snappen wat jij nodig hebt als ondernemer.