Internet

Wij zijn de snelste internetprovider op Texel. We bieden internetsnelheden aan van 40, 80 tot maar liefst 1000 Mbit/s. Internet moet niet alleen snel, maar ook veilig en betrouwbaar zijn. IDT biedt dit allemaal en daarbij kunt u zowel doordeweeks als in het weekend gebruikmaken van onze support. Niet iedereen werkt nu eenmaal tijdens reguliere kantoortijden, wij begrijpen dat!

Internet via het KPN Netwerk

Wij leveren internet via het netwerk van KPN, ’s werelds groenste telecombedrijf. Daarbij heeft KPN op Texel ook nog eens de beste dekking. Gaat u verhuizen en wilt u thuis of op de zaak internet ontvangen, of heeft u op uw huidige adres last van een trage of slechte verbinding? Vraag ons naar de mogelijkheden. Wij komen persoonlijk bij u thuis of in het bedrijf de router installeren, omdat dit vrijwel altijd maatwerk is. Een goede router wil nog niet zeggen dat u automatisch probleemloos internet heeft. Het is van allerlei factoren afhankelijk of de router optimaal kan functioneren. In de dorpen kunnen we vrij eenvoudig internet leveren via het KPN-netwerk. Als u in het buitengebied woont is de dekking echter vaak niet voldoende. In dat geval hebben we andere oplossingen.

Straalverbinding: ook in het buitengebied een snelle verbinding

In het buitengebied werken we als enige op het eiland met straalverbindingen. We zijn hier inmiddels specialist in geworden. Vanuit Den Burg of De Cocksdorp maken we straalverbindingen die de snelheid hebben van een glasvezelverbinding. Een straalverbinding is vaak voordeliger dan het aanleggen van een glasvezelverbinding, en je komt op plaatsen waar geen kabel ligt. Zo hebben we al diverse strandpaviljoens en een aantal boerderijcampings mogen voorzien van uitstekend en betrouwbaar internet. Na de eenmalige aansluitkosten sluit u ook in het buitengebied gewoon een abonnement af. De abonnementsprijzen voor een straalverbinding kosten slechts iets meer dan een regulier abonnement.

Neem gerust contact op voor de mogelijkheden, via telefoon 0222-760006, of stuur een e-mail.

Internet Diensten Texel

Bernhardlaan 170D
Den Burg
+31 (0)222 760006
info@idtexel.nl

Zoeken

Artikelen
Categories

Contact IDT

Vul onderstaande formulier in en wij nemen contact met je op

Vul je naam in.
Vul je e-mail in.
Vul een onderwerp in.
Invalid Input
Waarde komt niet overeen.

Internet Diensten Texel

Bernhardlaan 170D, Den Burg

+31 (0)222 760006

info@idtexel.nl

© Copyright 2018 - IDT - Internet Diensten Texel