VOIP Telefonie & Telefooncentrales
Camera toezicht en surveillance
Systeembeheer & Cloud Diensten
Internet Diensten Texel
Straalverbindingen
Internet in het buitengebied
Systeembeheer & Security
Online Backup & Cloud Hosting
previous arrow
next arrow
Slider

Ons advies aan het MKB Texel: stap tijdig over op VoIP!

Onlangs heeft KPN bekend gemaakt dat zij per 1 september 2019 alle dienstverlening rondom ISDN-lijnen beëindigt. ISDN-lijnen worden door bedrijven nog vaak gebruikt voor telefonieverkeer, maar dikwijls ook voor frankeermachines, faxmachines (!), liften, brandbeveiliging en inbraak-alarmcentrales.

De ISDN-lijnen dienen vóór de uitfasering overgezet te zijn op VoIP; bellen via internet. Het is verstandig deze overgang niet tot het laatste moment uit te stellen. De continuïteit van uw bedrijfsprocessen kan immers in gevaar komen als u te laat start met de overzettingsprocedure.
Internet Diensten Texel denkt graag met u mee. Wij adviseren het MKB op Texel dringend: stap tijdig over op VoIP!

Werkt uw bedrijf nog met een (vaste) verouderde telefooncentrale met ISDN-lijnen? Of wilt u een nieuwe centrale ‘in the cloud’, waarbij u diverse opties zelf kunt instellen?
Met onze ‘Managed Voice pakketten’ heeft u toegang tot een professionele telefooncentrale in de cloud. Hiermee heeft u alle mogelijkheden die u ook op vast telefoniegebied zou hebben, en het is nog goedkoper bovendien.
Wij kunnen de instellingen van uw centrale op afstand voor u aanpassen, maar als u dit liever zelf wilt doen kan dat uiteraard ook. U krijgt dan een inlogcode op ons Klantenportal. Wilt u de automatische beantwoorder onverwacht activeren, of uw telefooncentrale laten doorschakelen naar een ander nummer? U regelt het allemaal zelf.

De voordelen van VoIP:

  • schaalbaar en flexibel: groeit met uw bedrijf mee
  • eenvoudig alles digitaal
  • betrouwbaar en stabiel
  • u kunt zelf instellingen aanpassen via ons IDT Klantenportal
  • voordeliger; een vast bedrag per maand

Neem gerust contact op voor de mogelijkheden, via telefoon 0222-760006, of stuur een e-mail.

© Copyright 2018 - IDT - Internet Diensten Texel

Nieuws

ISDN stopt per 1 september 2019

De dienstverlening van het ISDN netwerk stopt met ingang van 1 september 2019. Dit geldt voor alle ISDN1/2 aansluitingen en PSTN meervoudig. Het netwerk stopt bij KPN en andere aanbieders. Wij helpen u graag en bieden u de toekomstvaste oplossingen die voor uw situatie het meest geschikt zijn.

Partner

Wij werken samen met de De Nederlandse Provider omdat wij vinden dat telecom en IT zoveel makkelijker kan.
Van ondernemers horen wij dat zij overspoeld worden met technische informatie en belangrijke afwegingen daarin. Wij vallen je niet lastig met techniek, maar snappen wat jij nodig hebt als ondernemer.