Cameratoezicht & Surveillance

Internet Diensten Texel maakt gebruik van de nieuwste technieken op het gebied van cameratoezicht, voor zowel particulieren als bedrijven. De ontwikkelingen gaan snel. Een van de nieuwe technieken is IP-video, een verzamelnaam voor camerabewaking met behulp van netwerktechnologie. Daarover straks meer. Eerst zetten we de verschillende soorten beveiliging die er zijn voor u op een rijtje.

Analoge beveiligingscamera

Heeft u nog een analoge beveiligingscamera? Dit was tot voor kort de meest gangbare oplossing als camerabewakingssysteem. Deze systemen werden vaak uitgerust met 1-op-1-verbindingen, waarbij vooral coaxkabel werd gebruikt. Door marktontwikkelingen en technologische vooruitgang wordt deze analoge techniek nu langzaamaan vervangen door een internetverbinding.

HD-CVI beveiligingscamera

Nieuwe technieken maken het mogelijk om 720p HD beeld te ontvangen via standaard bekabeling.
HD-CVI bewakingscamera's bieden u dus de mogelijk het bestaande analoge systeem relatief
eenvoudig te upgraden. HD-CVI beveiligingscamera's zijn daarnaast in staat HD beeld naar een recorder te sturen, zelfs via honderden meters kabel.

HD-SDI of HD-CVI bewakingscamera

Een HD-SDI of HD-CVI beveiligingscamera combineert de hoge beeldkwaliteit van een HD camera met de voordelen van een analoge kabel of camerasysteem. Deze beveiligingscamera’s kunt u ook aansluiten met een zogenoemde BNC kabel en kunnen, samen met de recorder, volledig stand-alone werken. HD-SDI biedt nog een aantal voordelen boven een netwerkvideo. Zo is er geen sprake van vertraging van dataoverdracht, de beeldkwaliteit is beter, en de installatie van een dergelijk systeem is net zo eenvoudig als een 'traditioneel' coaxiaal videobewakingssysteem.
De SDI-technologie blijft echter een een-op-een verbinding. Door de ontwikkeling van technieken heeft de netwerkcamera uiteindelijk wel meer voordelen ten opzichte van traditionele CCTV-coax-systemen.

IP-video

IP-Video is het beste wat er op dit moment te krijgen is. Het combineert de beste beeldkwaliteit met de nieuwste digitale HD en IP netwerktechnieken. De HD IP beveiligingscamera is populair en biedt vele mogelijkheden, zoals het updaten van de software en firmware op de camera zelf. Met een HD IP netwerkcamera bent u helemaal voorbereid op de toekomst en heeft u het beste dat er op dit moment verkrijgbaar is. U kunt de beveiligingscamera’s aansluiten op het bestaande netwerk, maar ook los daarvan, of in een eigen netwerk dat we speciaal voor de camera vrijmaken.

Voor iedere situatie is er een optimaal passend product op de markt. Wij adviseren u daar graag bij. Vraag een voorstel op maat! Neem contact op via telefoon 0222-760006 of stuur ons of stuur ons een e-mail.

Internet Diensten Texel

Bernhardlaan 170D
Den Burg
+31 (0)222 760006
info@idtexel.nl

Zoeken

Artikelen
Categories

Contact IDT

Vul onderstaande formulier in en wij nemen contact met je op

Vul je naam in.
Vul je e-mail in.
Vul een onderwerp in.
Invalid Input
Waarde komt niet overeen.

Internet Diensten Texel

Bernhardlaan 170D, Den Burg

+31 (0)222 760006

info@idtexel.nl

© Copyright 2018 - IDT - Internet Diensten Texel